Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil mümkün.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın veya ivedili hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Kanat dokumasında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve tam olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. yangın kapısı Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin tarafı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile henüz kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak kızılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page